Náplně
Při objednání náplní dortu lze dělat obměny ovoce či vynechat alkohol. V jednom dortu je možné objednat jeden typ náplně. Při objednávce svatebního dortu lze vytvořit každé patro s vlastní náplní. Krémy bez laktózy bohužel momentálně nenabízíme.
Red Velvet
Korpus red velvet s citronovým krémem z tvarohu a mascarpone, s kandovanou citronovou kůrou a likérem Limoncello
Alergeny:
1, 3, 7
Čokoládovo višňový
Kakaový korpus s kousky čokolády provlhčený griotkou, s ganache z čokolády Valrhona Tropilia 70%, s višněmi
Alergeny:
1, 3, 7
Mascarpone s malinami
Světlý piškot s vanilkovým mascarpone, s malinami
Alergeny:
1, 3, 7
Čokoládový s pomerančem
Čokoládový korpus s kandovanou pomerančovou kůrou, s pomerančovou ganache z mléčné čokolády Valrhona Tropilia, s likérem Cointreau
Alergeny:
1, 3, 7
Dětský pribináčkový
Světlý nebo kakaový korpus s pribináčkovým krémem s libovolným ovocem
Alergeny:
1, 3, 7
Exotický s kokosem a mangem
Kokosový korpus s mangovým krémem z mascarpone, s kousky manga
Alergeny:
1, 3, 7, 8
Mrkvový
Mrkvový korpus s ořechy, kousky čokolády a cukrem Muscovado, s krémem z mascarpone a zakysané smetany
Alergeny:
1, 3, 7, 8
Ořechový
Kakaový piškot s kousky čokolády, pudinkový krém s lískovými ořechy
Alergeny:
1, 3, 7, 8

Kakaový a světlý piškot lze vytvořit za příplatek rovněž v bezlepkové variantě. Tuto informaci prosím hlaste při objednání.
Kodex Queen Cake Studio
V Queen Cake Studio připravujeme dorty z kvalitních a poctivých surovin. Používáme vejce z podestýlkového chovu bez ohledu na cenu. Kupujeme pouze 33% a více procentní smetanu, pravé máslo, mascarpone, polotučný tvaroh a tučné mléko. Ztužené tuky, směsi a odtučněné mléčné výrobky u nás nenajdete. Pro potahování dortů používáme mandlový fondán Smartflex Velvet, na žádost mandlový marcipán, pro modelaci figurek fondán Smartflex Model nebo Saracino. Některé části 3D modelovaných dortů jsou tvořeny burizonovou hmotou - burizonky s bonbony marschmellows.
Za kvalitu ručím vlastním jménem. Vaše
